Terima Kasih ! (>_<)

Kol Brapa sekrg??

Ahad, 9 Oktober 2011

contest "handbag ini aku yang punya"

Assalamualaikum

dah lama rasenya yuyue tak update belog...so yuyue nak buat satu contest iaitu contest "handbag ini aku yang punya"..gambar handbag tuh belum ada coz belum beli..join jer dulu okeyh

syarat2 join mcm biase :
.
1-Follow belog INI dan jugak belog ini --->http://bloggersiput.blogspot.com

2-Copy paste entry niey atau syarat 2 nieyh

3-buat satu entry pasal contest nieyh

4-tinggalkan url link entry korang kat ruangan komen entry nieyh...

tarikh tutup ialah pada : AKHIR BULAN INI...
So meh join ramai2 :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan